Bij een Walking Diner hoeven uw gasten niet in een dineropstelling te zitten maar kiest u voor een wat meer informele opzet. De gerechten worden per gang apart uitgeserveerd aan uw gasten. U kunt zelf het aantal gangen van het diner samenstellen uit onderstaande gerechten.
Amuse-lepel
- Gerookte zalm
- Paté mousse
Glaasje met:
- Salade van geitenkaas met een honingdressing
- Salade van gerookte eendenborst
- Garnalensalade met een whiskydressing
- Salade Niçoise
- Caesar salade
Bordje met:
- Haring bietsalade
- Gerookte zalm met mosterd/dille dressing
- Kalfs fricandeau met tonijnmayonaise
- Carpaccio van ossenhaas
- Rauwe ham met meloen
Soep
- Oosterse gevogelte boullion
- Mosterdsoep
- Bodegraafse kaassoep
Visgerecht (warm)
- Garnalenspies met chilisaus
- Zalmfilet met vissaus en aardappelrozet
- Witvis/zalm rolletje in witte wijnsaus
Vleesgerecht (warm)
- Runderkebab met yoghurt-mintsaus
- Indonesisch stoofvlees met rijst
- Kipfilet met een currysaus met rijst
- Speenvarkenfilet met pepersaus en rosti
Kaas
- Verschillende kazen uit het Groene Hart
Nagerechten
- IJscoman deelt schepijsjes uit onder gasten
Wij kunnen dit voor u verzorgen vanaf 25 personen.
Prijs op aanvraag.
※ HEEFT U EEN ALLERGIE MELD HET ONS